Mijn vriendin en ik zijn dit jaar 10 jaar samen en wilden het daarom vieren. Wij zijn nooit getrouwd, maar vonden dit toch een mijlpaal voor onze relatie en vonden het belangrijk genoeg om iets speciaals te doen. Wij hadden verschillende ideeën besproken, zoals het geven van een feest, een etentje met vrienden, maar wij kozen uiteindelijk voor een mooie reis. Ik vond dat dit iets speciaals was voor ons en wilde liever dat wij iets leuks deden, dan veel geld uitgeven aan een feest voor vrienden en familieleden. Mijn vriendin wilde altijd al naar de Galapagos reizen en dat vond ik zelf ook een erg leuk idee. Nadat wij verschillende mogelijkheden en reisbureaus hadden vergeleken, besloten wij om een reis te boeken vie het reisbureau Atacama. Via dit reisbureau hebben wij een prachtige reis gemaakt en zijn erg blij dat wij deze unieke ervaring hebben mogen meemaken. Mijn vriendin en ik hebben nooit de behoefte gehad om te gaan trouwen, maar hebben wel een geregistreerd partnerschap samen. Wij houden nog de datum van onze eerste date samen aan als de startdatum van onze relatie en dat was tien jaar geleden. Veel koppels redden de tien jaar samen niet, daarom wilden wij het graag samen vieren. Mijn vriendin kwam met het idee om naar de Galapagos te reizen en dit leek mij zelf ook erg leuk. Wij kennen weinig mensen die deze eilanden bezocht hebben en op een of andere manier trok deze omgeving ons erg. Online hadden wij gezien dat je niet gemakkelijk zelf naar de Galapagos reizen kan en dat het vaak het beste is om dit te doen via een reisbureau. Voor ons jubileum leek het ons ook het beste om een verzorgde reis te boeken, zodat wij weinig zelf hoefden te doen en maximaal konden genieten van de reis.

Verschillende mooie Galapagos reizen bij Atacama

In onze zoektocht naar Galapagos reizen kwamen wij al snel uit bij het reisbureau Atacama. Er waren niet veel reisbureaus die vakanties naar deze regio aanboden en de reizen bij dit bedrijf spraken ons erg aan. Dit bedrijf is gespecialiseerd in reizen naar Zuid Amerika en het is ook mogelijk om reizen op maat te laten maken. Van de verschillende Galapagos reizen besloten wij om voor de reis van twee weken te kiezen en zouden dan met een boot naar de eilanden gaan. Van te voren kregen wij veel informatie over de reis en wisten wij precies wat wij welke dag zouden ondernemen.

Zeer de moeite waard

Een paar weken geleden konden wij naar de Galapagos reizen en het was zeer de moeite waard. De reis was zeer goed georganiseerd en wij konden elke dag volop genieten van de mooie natuur en activiteiten. Het reisbureau heeft gezorgd dat wij een zeer speciaal jubileum hadden en over vijf jaar willen wij weer zoiets doen. Wij waren erg te spreken over Atacama en raden daarom dit reisbureau aan.

  • Je kan bij hun verschillende mooie Galapagos reizen boeken
  • Het is mogelijk om reizen op maat te laten maken
  • De reis was zeer goed georganiseerd 
  • Wij hadden een prachtig jubileum samen 
  • Lees meer…